Villa Bentveld.

INFO.

In een groene omgeving vlakbij de duinen ontwierp AG Architecten deze mooie en ruime villa. In het ontwerp is rekening gehouden met het landschap; door het glooiende terrein kon er een souterrain gemaakt worden met daarin naast een loungeruimte ook een garage voor twee auto’s en plek voor alle fietsen. Het witte gevelstucwerk op robuuste natuurstenen plint en het gebruik van houten gevelvlakken sluiten mooi aan bij de groene omgeving.

Een van de mooiere villa’s die ik heb mogen visualizeren voor AG Architecten. De moeilijkheid van de visualisatie ligt in de oneffen maaiveld. Verder moest het gebouw uit het groen springen zonder dat dit opviel. Middels lichtinval en spelen van materialen is dit goed gelukt.

Categorie
Visualisatie
Opdrachtgever
AG Architecten
Bijzonderheid
Gemaakt in loondienst van AG