Buro Pim.

Bij Buro Pim. zie ik visualisaties als de beste manier om naar anderen te communiceren wat het plan is. De visualisaties geven een duidelijk, realistisch en stijlvol idee van hoe een ontwerp eruit komt te zien wanneer het klaar is, zonder dat er vragen gesteld hoeven te worden als: ‘maar hoe zit dit nou?’.

Elk project heeft een eigen stijl, karakter en gevoel. Dit komt omdat achter elk project een unieke klant zit, met zijn of haar eigen wensen en ideëen. Bij mij staat u dan ook voorop. Samen kijken we naar hoe uw gedachtes het beste op beeld komen. Hierbij is communicatie en vertrouwen van belang. Snel kunnen handelen, anticiperen op verschillende situaties en vooral betrokken zijn bij uw project, dat is Buro Pim.

Pim Braakhuis.

Mijn naam is Pim Braakhuis, masterstudent Architectuur aan de Technische Universiteit van Delft, wonend in Rotterdam. Tijdens mijn opleiding heb ik een passie gevonden in het 3D modelleringsaspect van het ontwerpen en uitwerken van mijn projecten.  Dit heeft geresulteerd in een skillset waarmee ik naast mezelf, ook anderen kan helpen. Het enthousiasme van klanten wanneer ze het eindresultaat zien, dat is mijn drijfveer.

Als ik mezelf in drie woorden zou omschrijven, zou ik zeggen: doorzettend, creatief en sportief. Het doorzettingsvermogen is terug te zien in mijn school-en werk carrière. Ik houd van uitdagingen en niet-alledaags werk. Ik ben niet bang om risico’s te nemen en ben zeer leergierig. Mijn creatieve kant heeft mij bewogen om bouwkunde te gaan studeren en dit bedrijf op te zetten. Verder is sport voor mij heel belangrijk. Ik geef bijvoorbeeld graag skiles, heb selectievoetbal gespeeld en ben ik altijd in de weer met een nieuwe sportieve uitdaging.