BURO PIM!

Wie en wat is Buro Pim?

Over buro pim!

Bij BURO PIM! zie ik visualisaties als de beste manier om naar anderen te communiceren  wat uw plan is. De visualisaties geven een duidelijk, realistisch en stijlvol idee van hoe een ontwerp eruit komt te zien wanneer het klaar is, zonder dat er vragen gesteld hoeven te worden als: ‘maar hoe zit dit nou?’. Ik ben pas tevreden over de visualisatie als er geen enkele onduidelijkheid meer bestaat over hoe een project er uit komt te zien wanneer het gerealiseerd wordt.

Elk project heeft een eigen stijl, karakter en gevoel. Dit komt omdat achter elk project een unieke klant zit, met zijn of haar eigen wensen en ideëen. Bij mij staat u dan ook voorop. Samen kijken we naar hoe uw gedachtes het beste op beeld komen. Hierbij is communicatie en vertrouwen van belang. Snel kunnen handelen, anticiperen op verschillende situaties en vooral betrokken zijn bij uw project, dat is BURO PIM.

Over pim.

Mijn naam is Pim Braakhuis, masterstudent Architectuur aan de Technische Universiteit van Delft. Tijdens mijn opleiding heb ik een passie gevonden in het 3D modelleringsaspect van het ontwerpen en uitwerken van mijn projecten. Waar anderen misschien liever met pen en papier werken, gebruik ik mijn computer om mijn ideeën te visualiseren. Dit heeft geresulteerd in een skillset waarmee ik naast mezelf, ook anderen kan helpen. De enthousiaste reacties om mij heen zijn mijn drijfveer, dat anderen kunnen ervaren en genieten van hoe hun projecten en ideeën eruit zullen komen te zien.

Als ik mezelf in drie woorden zou omschrijven, zou ik zeggen: doorzettend, creatief en sportief. Het doorzettingsvermogen is terug te zien in mijn school-en werk carrière. Ik houd van uitdagingen en niet-alledaags werk. Ik ben niet bang om risico’s te nemen en ben zeer leergierig. Mijn creatieve kant heeft mij bewogen om bouwkunde te gaan studeren en dit bedrijf op te zetten. Verder is sport voor mij heel belangrijk. Ik geef bijvoorbeeld graag skiles, heb selectievoetbal gespeeld en ben ik altijd in de weer met een nieuwe sportieve uitdaging.